PROGRAMME


From 12th to 16th February 2016
Trainings with Sportident.

 

  • 12.02.2018 (10:30 to 13h): Inter-middle, Las Alquerías Map.
    How arrived

  • 13.02.2018 (10:30 to 13h): Inter-middle, El Fontanar Map.
    How arrived

  • 14.02.2018 (10:30 to 13h): Middle, El Valle Map.
    How arrived

  • 15.02.2018 (10:30 to 13h): Inter-middle, Sierra Espuña Map.
    How arrived

  • 16.02.2018 (10:30 to 13h): La Muela.
    How arrived

16th February 2016 (Friday)
Model event, La Muela Map.

From 10:30 to 18:30 hours.

Model Event Map (free) should be download on this web.

16:00 to 22:00 hours: Collect race numbers.

Casa de la Cultura, Alhama de Murcia.

 

20:00 hours: Hard floor will be open.
"Sierra Espuña" Sport Pavilion in Alhama de Murcia.
More information


17th February 2016 (Saturday)

Long distance race WRE.
New map: La Muela del Fontanar. Terrain never used for orienteering before.

 

Alhama de Murcia > competition area: 21 kms.

There will be a transport service from the parking area to the arena (1.8 km) provided by the organisers. People who want to go by foot must follow the route marked by the organisation. Walking along the road is forbidden.

 

Collecting race numbers and information begins at 8:00 hours in competition area.

Individual interval starts race from 9:00 hours.

OPEN classes: Entrants in the above classes will be able to start anytime between 10am and 11:30am on Saturday.

 

Mapper: Juan Fco. Sánchez Sánchez.

Course Planner: José Aº García Murcia.

 

 

Sprint race in the afternoon.

Map: Alhama de Murcia.
The sprint race will take place in the historical centre of Alhama de Murcia.

Quarantine area will open for M/F-E y M/F-20 at 15:30 horas in "Auditoriúm Tierno Galván" in Alhama de Murcia.

Start will be to 250 from competition center.

Course Planner and mapper: Juan Fco. Sánchez Sánchez.


18th February 2016 (Sunday)

Middle distanca race with chasing starts.

New map: La Muela del Fontanar. Terrain never used for orienteering before.

 

Alhama de Murcia > competition area: 21 kms.

Parking area, how arrived

There will be a transport service from the parking area to the arena (1.8 km) provided by the organisers. People who want to go by foot must follow the route marked by the organisation. Walking along the road is forbidden.

 

The start of the 2nd day will be a chasing start for: M/F16-18-20-21A-21B-35-35B-40-45-50-55-60-65-70-E.  

For the OPEN classes on Sunday the start time are between 09:30am and 11:00am.

 

Mapper: Juan Fco. Sánchez Sánchez.

Course Planner: Juan Ferra Casado.

 

Prize-giving ceremony at 13:00 hours in the Competition Center. The final results will be the sum total of times of the two days (long + middle). There will be trophies for the 3 first classified in each category and 5 first in WRE race.

After we draw of sports equipment among runners.


From 19th to 23th February
Trainings with Sportident.

  • 19.02.2017 (10:30 to 13h): Classic - Sierra del Cura Map.
    How arrived

  • 20.02.2017 (10:30 to 13h): Middle - Calares de Juana Map.
    How arrived

  • 21.02.2017 (10:30 to 13h): First leg relay - Coto Cuadros Map.
    How arrived

  • 22.02.2017 (10:30 to 13h): Control picking - Sierra de Burete Map.
    How arrived

From 24th to 25th February
LOM 2018